PDF Afdrukken E-mail

CegeSoma Info: het Berichtenblad in een nieuw jasje

 

Vanaf dit jaar verschijnt het voormalige CegeSoma Berichtenblad onder een andere naam en in een andere gedaante: CegeSoma Info (hier raadpleegbaar) ! Ons jaarlijkse infoblad neemt voortaan de vorm aan van een ruim geïllustreerd krantje, dat twaalf bladzijden telt. Beknopter, maar beter verteerbaar. Het nummer over 2015 bevat een vijftigtal artikels die de brede waaier aan projecten en activiteiten in onze instelling illustreren. Maar er is meer.


Een andere nieuwigheid is dat CegeSoma Info op een meer thematische manier de activiteiten van het CegeSoma presenteert. Er zijn pagina's gewijd aan de Koude Oorlog (meer bepaald over het boek over de moord op Julien Lahaut), de Grote Oorlog, de Tweede Wereldoorlog, internationale samenwerking, digitalisering en ten slotte de vele activiteiten ten dienste van onderzoekers en het brede publiek. Op de laatste bladzijde wordt nog even stilgestaan bij de succesvolle petitie voor het voortbestaan van het CegeSoma. Achteraan vindt u ook een activiteitenkalender.

 

Voor trouwe lezers van het Berichtenblad is deze nieuwe formule misschien even schrikken. Aarzel niet om ons uw meningen en reacties te bezorgen. Alvast veel leesplezier gewenst.

 

Fabrice Maerten

Hoofdredacteur CegeSoma Info


23 / 10 / 2015

  Terug