Vacatures

Drie vacatures voor statutaire wetenschappelijke functies

Geïnteresseerd om voor de federale overheid te werken? In een boeiende wetenschappelijke omgeving? Op 13 oktober 2017 verschenen in het Belgisch Staatsblad drie vacatures voor statutaire wetenschappelijke functies (SW1) binnen het Rijksarchief.


Geïnteresseerd om voor de federale overheid te werken? In een boeiende wetenschappelijke omgeving? Het Rijksarchief zoekt regelmatig nieuwe medewerkers.

De volgende drie vacatures verschenen op 13 oktober 2017 in het Belgisch Staatsblad. De kandidaturen moeten worden ingediend binnen 30 kalenderdagen volgend op de datum van de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

 

•Een Nederlandstalige assistent-stagiair (klasse SW1) van de wetenschappelijke loopbaan – Vacaturenummer HRM S 2267 (afdeling Hedendaags Archief van het Algemeen Rijksarchief). (m/v/x)


•Een Nederlandstalige assistent-stagiair (klasse SW1) van de wetenschappelijke loopbaan – Vacaturenummer HRM S 2266 (Communicatie, wetenschappelijke dienstverlening en publiekswerking bij het Algemeen Rijksarchief en het Rijksarchief in de Provincies). (m/v/x)


•Een Franstalige assistent-stagiair (klasse SW1) van de wetenschappelijke loopbaan – Vacaturenummer HRM S 2268 (Dienst Toezicht bij het Algemeen Rijksarchief en het Rijksarchief in de Provincies – centrale directie). (m/v/x)

 

 

 

 

 

 

 

Federaal Wetenschapsbeleid

Logo Federaal Wetenschapsbeleid 

Voor andere vacatures: surf naar de website van het Federaal Wetenschapsbeleid: vacatures.