Home » News » Ontdek de publicaties van het CegeSoma of laat anderen ze ontdekken...

Ontdek de publicaties van het CegeSoma of laat anderen ze ontdekken...

En als u deze periode van lockdown nu eens aangreep om in lectuur over de Eerste en de Tweede Wereldoorlog te duiken ? Doe uzelf of iemand anders een plezier … Wij hebben misschien wel iets in onze collecties dat bij u in de smaak valt, u kan gewoon uw keuze maken en bestellen … Sommige werken zijn heel recent, andere zijn iets ouder maar het is misschien toch de gelegenheid om uw bibliotheek te vervolledigen en dit voor een prikje …

Naast de publicaties die we aanbieden, zijn er ook nog verschillende collecties oorlogskranten (1914-1918, het Interbellum, 1940-1945 en het begin van de Koude Oorlog) die u kan aanschaffen tegen verlaagde prijs, of zelfs losse nummers naargelang uw interesses.

Neem een kijkje op de pagina 'publicaties' van deze internetsite en maak uw keuze. Om dit te vergemakkelijken zijn er twee filters. De eerste filter laat u toe het 'type' publicatie te kiezen : boek, krant, acta van colloquia, ... met de tweede filter kan u een periode kiezen.

Opgelet, niet alle werken van de lijst zijn verkrijgbaar bij het CegeSoma.  Alleen diegene die via de knop 'bestellen' doorverwijzen naar een bestelformulier zijn beschikbaar.

Hopelijk ontdekt u mooie pareltjes. Veel leesplezier !