Home » News » Vacature

Vacature

Het Rijksarchief/ CegeSoma werft 1 onderzoeker (m/v/x) voor het project European Holocaust Research Infrastructure-Implementation Phase (EHRI-IP) aan

2. Het Rijksarchief/CegeSoma is momenteel op zoek naar :

  • 1 halftijdse onderzoeker (m/v/x) voor het project European Holocaust Research Infrastructure-Implementation Phase (EHRI-IP). EHRI is een internationale digitale onderzoeksinfrastructuur die Holocaust-onderzoek, herdenking en educatie waarborgt op transnationaal niveau. het doel van EHRI-IP is EHRI uit te bouwen tot een permanente Europese onderzoeksinfrastructuur met rechtspersoonlijkheid. De functie houdt onder meer in : het opsporen, inventariseren en analyseren van relevante juridische- en beleidsdocumenten en meewerken aan het redigeren van verschillende types teksten (deliverables, beleidsdocumenten, juridische teksten).
    • Profiel : U heeft een diploma van licentiaat/master/doctor in de Europese Studies, Bestuurswetenschappen/bestuurskunde, Management, Politieke Wetenschappen, Geschiedenis of Rechten. U heeft kennis van/ervaring met Europese onderzoeksprojecten, Europese onderzoeksinfrastructuren, principes van governance en (project)management. Ervaring met het opstellen van juridische teksten en met beleidsvoorbereidend werk is een voordeel.Plaats van tewerkstelling : CegeSoma, Luchtvaartsquare 29 - 1070 Brussel.
    • Datum van indiensttreding is: 1 februari 2024.
    • Om in aanmerking te komen dienen de kandidaten hun dossier uiterlijk op 10 december  2023  per e-mail te hebben overgemaakt aan recruit@arch.be.

Bekijk hier de volledige vacaturetekst