Reproductie van Documenten CegeSoma

Reproductie van Documenten

Wenst u een reproductie (kopie) te verkrijgen van archieven, publicaties, foto's, affiches of interviews ?

1/ Bekijk de tarieven

2/ Vul de bestelbon in

3/ Stuur de bestelbon naar : repro-cegesoma@arch.be

  • Indien het document al bestaat in digitale vorm, wordt dit u bezorgd binnen de 15 dagen na ontvangst van uw vraag, afhankelijk van het aantal gevraagde pagina's. U ontvangt vooraf een prijsofferte. De digitale bestanden worden u ofwel per mail gestuurd, ofwel via onze ftp server,  na ontvangst van de bevestiging van de betaling.
  • Indien het document nog niet bestaat in digitale vorm, of indien u een nieuwe digitalisering wenst volgens specifieke parameters, is het mogelijk dat uw  vraag iets meer tijd kost. De timing hangt dan af van de beschikbaarheid van scanners en van personeel, alsook de voorbereidingstijd van de gevraagde documenten.
  • Voor de reproductie van geluidsarchieven geldt dat (uitgezonderd specifieke afwijkingen) digitale kopieën van interviews enkel voor strikt persoonlijk gebruik zijn of enkel gebruikt mogen worden in het kader van een studie of verhandeling die niet gepubliceerd zal worden. Deze geluidsbronnen mogen niet worden gepubliceerd, noch publiek gemaakt worden op enige andere manier, zelfs niet via het internet.  In geen geval mogen zij aan derden worden bezorgd zonder de schriftelijke toestemming van het CegeSoma.

Voor al uw vragen hierover, aarzel niet om contact op te nemen met de  reproductiedienst.